- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
HAMAD נ' היכלי מלכות בע"מ
|
ד"מ בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו |
25493-01-13
29.7.2013 |
|
בפני : רוית צדיק |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: NAFY DOSA MOHAMED HAMAD |
: היכלי מלכות בע"מ |
| החלטה | |
החלטה
1. בפני בקשת התובע לגילוי מסמכים ספיציפים כדלקמן –
א. מבוקש להורות לנתבעת לגלות בתצהיר ערוך כדין את סרטי מצלמות האבטחה באולם הנתבעת בהתייחס לתקופת העבודה הנטענת. לטענת התובע סרטים אלה יוכיחו הימצאתו בחצרי הנתבעת ועבודתו בהם , בתקופות המוכחשות ע"י הנתבעת.
ב. כן מבוקש להורות לחברת פרטנר לגלות את תדפיס שיחות הנכנסות למספר טלפון 0549354074 (גם ככל שמס' המנוי שימש מכשיר מסוג "BIG TAIK") ממספר מנוי 0502044144, מיום 1.4.12 ועד ליום 13.5.12 וממספר מנוי 0527777072, מיום 1.7.12 ועד ליום 12.11.12 .
2. לאחר עיון בבקשה ובתגובה לה אני קובעת כדלקמן-
א. אשר לבקשה להורות לנתבעת לגלות את סרטי מצלמות האבטחה- לאור טענת המשיבה אשר נתמכה בתצהיר אורי אייל- מנהל האבטחה בנתבעת, ממנה עולה כי סרטי מצלמות האבטחה לתקופה הרלבנטית המבוקשת אינם מצויים ברשותה ו/או בשליטתה , אין היעתר לבקשה ולהורות על חשיפת מסמך אשר אינו מצוי בידי צד שכנגד.
ב. בהתייחס לבקשה למתן צו כלפי חברת פרטנר – אני סבורה כי מתן צו כמבוקש והגשת תדפיס שיחות נכנסות יכול להאיר את עיני בית הדין בסוגיה הנטושה בין הצדדים בנוגע לתקופת עבודת התובע על כן ,יש מקום להעתר למבוקש.
אכן, כטענת הנתבעת אין בתדפיס זה כדי ללמד על תוכן השיחה עם זאת ניתן ללמוד על עצם קיום שיחות טלפון בתקופה הרלבנטית והיקפן.
יוער עוד כי אינני סבורה כי בגילוי התדפיס תגרם פגיעה בצדדים שלישיים. כעולה מהבקשה התדפיס המבוקש מתייחס למספר המנוי של התובע (0549354074) ולא למספר המנוי של ניעובדים אחרים. התובע מבקש תדפיס של שיחות נכנסות למספר ששימש אותו בתקופה הרלבנטית, על כן לא ברורה טענת הנתבעת כי "יש להניח כי בתקופה זו ניהלו ניסים ועלי שיחות עם אנשים רבים באופן בו גילוי כאמור יהיה בו כדי לפגוע בפרטיותם של אלה" (ראו סעיף 22 לתגובה) .מכל מקום תוכן השיחה ממילא לא יוצג (כפי שאף נטען ע"י הנתבעת) לפיכך , לא הובהרה הפגיעה האפשרית בצדדים שלישיים.
3. לאור האמור לעיל, בקשת התובע מתקבלת בחלקה. צו המופנה כלפי חברת פרטנר ינתן בנפרד.
4. בשולי הדברים אעיר כי לא נעלם מעיני המועד בו הוגשה הבקשה ועצם הגשתה באיחור. עם זאת ובשים לב להלכה הנוהגת בבתי הדין על פיה פגם פרוצדורלי לא יפגע בזכות חוקתית למיצוי הדין (ראו:ע"ע 1462/02 רולס יוסף בע"מ נ' דב חוסטצקי, עבודה ארצי, כרך לג(20) 36), אין לדחות הבקשה מטעם זה.
5. המועד להגשת תצהירי הנתבעת מוארך כמבוקש עד ליום עד ליום 17.9.13 .
הוצאות הבקשה יובאו בחשבון עם סיום ההליך.
ניתנה היום, כ"ב אב תשע"ג, (29 יולי 2013), בהעדר הצדדים ותישלח אליהם. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
